Vitaminer för ett hälsosammare liv

Longboard i solnedgång

I mina många samtal med människor när jag berättar att jag åker longboard så hamnar vi så gott som alltid i något märkligt tillstånd av missförstånd där jag förutsätter att de förstår sporten, samtidigt som ser mig som en kille som tar longboarden för att glassa längs strandpromenaden. Jag blir tagen för en surfare på svensk asfalt ungefär.

Få har dock förstått storheten i sporten longboard, att det faktiskt finns en Sverige-elit. Vi kan inte försörja oss på sporten som andra idrottsmän och idrottskvinnor, utan för oss handlar det om att bekosta allting själva. Ändå kan vi inte leva annat än som professionella utövare, longboard är en sport som kräver uthållighet och styrka, inte minst för att klara av de stora krafter och påfrestningar som blir när vi tar kurvor i nära 90 kilometer i timmen.

För mig handlar livet vid sidan om sporten mycket om att ständigt äta bra och sunt och att ta hand om min kropp. Även om jag själv förespråkar en allsidig kost som ger mig de vitaminer, mineraler och ämnen som jag behöver för att kunna utvecklas, finns det gånger då jag vill komplettera med bra kosttillskott och vitaminer. Här har jag bland annat hittat varumärket Helhetshälsa hos piggabutiken.se, en onlinebutik som har det mesta inom hudvård och hälsokost.

Burkarna från Helhetshälsa ger mig en märklig känsla av sjukhus och mediciner, men samtidigt vet jag att det är bra grejer rakt igenom. Jag tycker att deras Magnesium Optimal är riktigt bra när det gäller att slippa kramp, något som annars är vanligt bland longboardåkare som står i ansträngade ställningar under långa perioder. Kramp kan vara detsamma som livsfara, slår en till i höga hastigheter så rasar vi och då gör det ont – oavsett hur mycket skydd vi har på oss.

Men tillbaka till samtalen om longboard som livsstil och longboard som sport. När jag förklarar hur mycket tid och pengar jag faktiskt lägger ner på träning och tävling per år, då brukar det gå upp ett ljus för de flesta, och vi hamnar i ett samtal där vi ofta är relativt överens – longboard är en sport som kräver minutiösa förberedelser, bra kost och faktiskt också kosttillskott för att vi ska klara av de tuffa påfrestningarna.

Written by admin

184 Comments

gravatar
GeorgeTer

Здравствуйте!
халаты от 50 руб и комбинезоны герметичные медицинские в наличии на складе в Москве по т. 8-9851292045 https://bestmedsnab.ru/

берегите себя, носите маски

Reply
gravatar
VictorAbume

absolutely free and easy to watch on any device, just

[url=https://txt.2501.sh/685da]Naked hot webcams woman live sex show[/url][url=http://ingram.diary.ru/p173578762.htm]Nude hot cams woman live porn show[/url] 882ee7_

Reply
gravatar
JamesUnema

[url=https://davidsonspeech.com/forum/member.php?action=profile&uid=2715][img]https://i.ibb.co/ggy8vC5/165.jpg[/img][/url]

[url=http://tanhuaxiuchewang.com/home.php?mod=space&uid=14555]When was the last time you yelled at someone?[/url]

Reply
gravatar
TimothyPab

The work performed in job is great. Assignment provided on time. Superb feedback by assistance team: All were courteous, active to resolve problems, and well recognized for their expertise as well as work. What can I claim!! Just wow & Hats off to the expert that wrote/did my task. Thank youCase Study Solution Financial for the incredible writing.

Reply
gravatar
MirraVlasovs

Рады предложить самые актуальные услуги на сегодняшнем рынке:
“Быстрое устранение сайтов конкурента!”
Каким образом мы это делаем?!
– Опыт нашей компании – 10 лет.
– Применяем уникальные технологии.
– Наращивание серьезной ссылочной массы вирусными ссылками.
– Поисковик мгновенно реагирует на наши технологии.
– Размещенные тексты с интернет-сайта спамятся, что сразу делает их неуникальными.
– У нас очень серьезные возможности и практический опыт в этой деятельности.

Стоимость 6000 рублей
Полная отчётность.
Оплата: Киви, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard…

Telgrm: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

Reply
gravatar
Erikasax

Р’ Р РѕСЃСЃРёРё первое место РїРѕ РіСЂСѓР·РѕРІРѕРјСѓ обороту занимает железнодорожный транспорт. Р РѕСЃСЃРёР№СЃРєРёРµ железные РґРѕСЂРѕРіРё – это хорошо развитая транспортная система протяженностью 86 тыс. РєРј, РёР· которых более 40 тыс. РєРј электрифицированы. РџРѕ РјРЅРѕРіРёРј основным показателям технической оснащенности СЂРѕСЃСЃРёР№СЃРєРёРµ железные РґРѕСЂРѕРіРё РЅРµ уступают, Р° РїРѕ некоторым Рё превосходят железные РґРѕСЂРѕРіРё РґСЂСѓРіРёС… стран.

Надежная перевозка скоропортящихся грузов

@nerty

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *