Populariteten för E handelspåsar har fortsatt att växa!

E handelspåsar erbjuder ett prisvärt, lätt och robust alternativ till kartonger eftersom de tar mindre plats i transportfordon vilket minskar fraktkostnaderna.

Utskick med E handelspåsar kommer att växa med 5 % per år från 2021 till 2028 och kommer att nå 1,7 miljarder dollar.

Två av de viktigaste prioriteringarna för e-handelsföretag är att se till att varor kommer till kunder på ett säkert sätt och att minska kostnaderna för att göra det.

E handelspåsar hjälper företag att uppnå båda.

Här är olika typer av E handelspåsar och vilken typ av produkter du kan skicka med E handelspåsar och de många fördelarna som har gjort E handelspåsar så populära.

Vad är E handelspåsar

E handelspåsar är lätta plastförpackningskuvert gjorda av fuktbeständig polyeten som utgör många av de mest använda plastprodukterna i världen. Dessa plastpåsar finns i många storlekar och dimensioner. De erbjuder ett starkt skydd mot damm, manipulering och fukt för att säkerställa att dina varor kommer till dina kunder i perfekt skick. Det finns många sätt att skicka produkter till dina kunder, och kartonger kommer att förbli den perfekta förpackningen för vissa produkter. Det finns dock flera tillfällen där E handelspåsar kommer att vara ett mycket bättre och billigare val.

E handelspåsar är idealiska för att skicka varor som kläder, skor, böcker, leksaker och andra hållbara varor till din kunds dörr.


De olika typerna av E handelspåsar
E handelspåsar
är alla olika i sin storlek, längd, syfte och materialsammansättning. Du måste se till att du använder rätt typ av E handelspåsar för dina produktbehov och varumärkesmål.


Du kan skicka följande varor med av E handelspåsar
Kläder

Sängkläder

Telefonfodral

Smycken

Leksaker

Konst och tryck

Tyger och garn

Böcker och annat tryckt material

Hälso- och skönhetsprodukter som är inkapslade i hållbara material

Om du är osäker på huruvida av E handelspåsar är lämpliga för de föremål du vill skicka. Fråga din leverantör.

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *