Kan gamla longboards bli ett hyllsystem?

Jag har extremt många gamla longboards liggandes hemma. Mest för att jag älskar att köpa nya brädor hela tiden, och sedan slutar använda mina gamla. Men häromdagen så fick jag en idé, om man skulle kunna bygga ett hyllsystem av mina gamla brädor. Varför tänker ni? Jo för att jag inte bara har massa gamla longboards liggandes hemma, utan också är i behov av ett nytt hyllsystem. En sak som kan vara bra att förstå, det är att ett hyllsystem, om det funkar, inte hade varit det enda med longboards inspiration i mitt hem. Nej i stort sett hela hemmet är någonstans grundat i mitt stora intresse för longboards och därför funderar jag på om det inte hade, förutom ett bra användningsområde för min gamla longboards, hade varit galet snyggt med ett hyllsystem av de. Jag har nämligen kollat runt lite efter hyllsystem som finns att köpa, och det känns inte som att jag hittar något som riktigt passat in. Dessutom så känns en longboard verkligen som ett bra material för att bygga ett hyllsystem. Men vi får väl se. Det kanske inte alls slutar med det resultatet utan något helt annat, något från IKEA kanske. Jag tycker dock det är roligt att hålla på och inreda enhetligt och därför hade mina longboards passat in väldigt bra. Dessutom så tycker jag att det hade varit lite mer unikt, och i mina ögon så är en bra nivå av unikhet något väldigt bra. Det är därför något som jag alltid försöker sträva lite efter. Jag ska dock säga att jag inte ens är säker på om jag hade lyckats bygga ett hyllsystem överhuvudtaget. Jag är dock lite sugen på att testa att bygga något också så det kan ju faktiskt vara så att detta hade varit ett bra projekt.  Vi får helt enkel se var detta slutar, jag tror nog att det blir bra i slutändan.

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *