NN.07 – bra kläder för en schysst tur på longboard

nn.07Vad ska man egentlige ha för kläder när man åker longboard, skateboard eller när man är aktiv överhuvudtaget? Ett av mina absoluta favoritmärken är nn.07. De gör kläder som verkligen inspirerar mig på många sätt. Jag äger många kläder som de skapat, jag kan helt enkelt inte sluta att köpa dem. Varje gång jag går in i en affär som säljer kläder gjorda av nn.07 så hittar jag någonting nytt, och nästan alltid kommer jag ut med klädesplagget eftersom det är så fantastiskt. Men det är inte bara kläderna jag gillar med märket nn.07. Hela deras koncept och affärsidé inspirerar mig. Deras beskrivning av dem själva är så bra och spännande. nn.07 vill inspirera människor att tänka som dem och det lyckas de verkligen med om man tar mig som exempel. De förespråkar resor, att upptäcka världen med egna ögon och möta mångfald och olikheter. Precis som jag. Jag vill resa med min longboard. De reser själva runt i världen och möter människor som de menar inspirerar dem att designa kläderna på det sättet de gör. ”nn” i namnet nn.07 står för just ”no nationality” och med det vill de visa på att de går förbi gränser. Siffrorna i namnet står för året då företaget startade.

Det klädesplagget från nn.07 som är det senaste jag förälskat mig i är en hybrid av skjorta och jacka. Det är inte helt vanligt i Sverige och jag kan inte tänka mig att denna typ av klädesplagg sälj speciellt bra i detta land. Men jag fullkomligt älskar detta plagg och använder det flera gånger i veckan denna höst. Det har en liten känsla av arbetarjacka som jag uppskattar, och bidrar då med en känsla som går att jämföra med den som rejäla kängor kan ge en. Jag hade mycket svårt att välja färg, men i slutändan blev det en ganska mörkt jacka. Grå och blå är kanske inte det roligaste, men jackan i sig är uppstickande så jag tänkte att färgerna kanske bör vara ganska neutrala.

Hur som helst så rekommenderar jag dig att verkligen kolla upp märket nn.07 om du inte redan känner till det. Alla som åker longboard borde äga åtminstone ett plagg som dessa genier designat. I alla fall om du vill hänga med i modet. Deras skjortor är otroligt stilrena och jag kan inte ens på rak arm säga hur många jag äger. Sköna är de också, testa dem!

Written by admin

799 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *