Att köpa longboard

Det är en konst att kunna köpa den longboard som passar en bäst. Det är inte lätt, det finns nämligen en oändlig variation mellan brädorna ute på marknaden, främst på grund av att man själv kan välja vilka delar man vill sätta ihop. Men hur ska man då veta vad man ska köpa? Hur ska man veta vilken typ av longboard-åkare man är och vilken typ av bräda som då passar än bäst?

Är nu en nybörjare och inte äger någon bräda ännu är det bara att gå till en återförsäljare och be om att få köpa en nybörjarbräda. En enkel bräda helt enkelt. Då är detta inget problem. Men är du en som åkt ett tag på din första bräda och vill skaffa en ny blir det svårare. Det första du bör göra är att fundera över vad din nuvarande bräda inte har som du önskar att den hade. När du kommit fram till detta kan du börja söka på internet och tala med människor som är bra på området vad de anser passar dig. Sedan kan du börja titta på detaljerna. Hur däcken ska vara, vilka truckar du vill använda dig av, vilka hjul, vilka bushings och vilka kullager som passar. Dessa detaljer ska också passa med varandra så glöm inte att dubbelchecka det. Ofta är däcken och hjulen det som många har olika åsikter om. Här är det en smaksak vad som passar dig.

Det absolut enklaste för att hitta en bräda som passar dig är att veta vad du vill ha ut av din bräda. Prata sedan men andra longboard-åkare om vad de tycker och tänker, testa gärna andras brädor för att se så att du verkligen gillar den typen av bräda du tror du kommer att vilja investera i.

Glöm inte att longboard-åkning handlar om glädje och frihet! Testa gärna något nytt och ge dig ut i vårvärmen och glid. Det är under dessa månader vi kommer till liv! Äntligen!

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *